Loading...


Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

 ______________________________________________________________________________________

 Wij zijn uitzonderlijk open op Pinksterzondag 5/6.

 

Menu Vertes Feuilles 

Chef Pascal Martens stelt u een 3-gangen menu voor, 
maar u kan die eveneens uitbreiden tot een 4-gangen menu, geïnspireerd op de produkten van de dag.

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

 

* Huisaperitief Sur'O

* Regionale kaassoufflé 

* Rilette van duif uit Pays des Collines

* Aspergesoepje

 

* Ravioli van tarbot | schaaldierenjus | asperges | bieslook

* Eendenborst | kweepeersaus | spinazie | polenta

* Pavlova van aarbei en rabarber uit eigen tuin

 

'Dine' -formule voor 2 personen:  

Menu all-in 3 gangen :  €199 met aangepaste huiswijnen  | €219 met aangepaste kasteelwijnen   

Menu all-in 4 gangen :  € 239 met aangepaste huiswijnen  | €299 met aangepaste kasteelwijnen   

 

Assortiment kaas 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €6
als extra gerecht  €12

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suggesties  

Enkel op reservatie - dagprijzen



* Oesters Gilardeau (seizoensperiode)

* Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
  Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')

* Pomme Moscovite 'Royal Belgian Caviar'

* Kalfszwezeriken krokant gebakken | portojus | seizoensgroenten

* Duo van kreeft en hoevekip met fijne groentjes, geserveerd met fles Champagne Lequart  (voor 2 personen)

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Restaurant open op donderdag, vrijdag en zaterdag, enkel op reservatie.

Andere dagen vanaf 10 personen op aanvraag.

Voor de hotelgasten is het restaurant open van maandag tem zaterdagavond,

te reserveren via www.vertes-feuilles.be - formule 'halfpension'.

Eén menu per tafel, aanpassingen worden verrekend (+10€).

 

Info en reservatie: 0475/46 17 56 of per mail.