Loading...


Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

 _____________________________________________________________________________________

 

Menu Vertes Feuilles

 

*  Asperges van 'Armand et Olivier' | krokant gebakken kalfszwezerikken | waterkers uit de tuin | kalfsjus met truffel en Madeira

   ---of---

   Asperges 'op zijn Vlaams'

*  Zeebaars | geprakte knolselder | blanke botersaus | postelein uit de tuin

*  Taartje van rabarber | rodevruchtenijs | Engelse room met cacaopeul en vanille uit Tahiti

 

'Dine' -formule voor 2 personen:  

Menu all-in 3 gangen: €199 (incl. huisaperitief met hapjes, wijnen, water en koffie of thee).

 

Assortiment van 5 kazen 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €7
als extra gerecht  €14

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suggesties  

Enkel op reservatie - dagprijzen

* Oesters Gilardeau (seizoensperiode)

* Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
  Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')

* Pomme Moscovite 'Royal Belgian Caviar'

* Kalfszwezeriken krokant gebakken | Portojus seizoensgroenten

* Duo van kreeft en hoevekip met fijne groentjes, geserveerd met fles Champagne Lequart (voor 2 personen)

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Restaurant open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, enkel op reservatie.

Andere dagen op aanvraag.

Voor de hotelgasten is het restaurant open van maandag tem zaterdagavond,

te reserveren via www.vertes-feuilles.be - formule 'halfpension'.

Eén menu per tafel, aanpassingen worden verrekend (+10€).

 

Info en reservatie: 0475/46 17 56 of per mail.