Loading...


(Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

______________________________________________________________________________________________________

 

Menu Vertes Feuilles

 

*  Groene en witte asperges van Oostrozebeke (Kris Bossuyt) op 'Maltaise' wijze | verse bieslook uit de tuin

*  Mechelse Koekoek gegaard op 65° | kervelpuree | vol-au-vent revisité | bosschampignons

*  Ijsgekoelde parfait met vlierbloesem | onze huisgemaakte likeur 'Sur'O' | aardbeien met ijzerkruid

 

Prijs menu per persoon zonder dranken: €72 


Assortiment van 5 kazen 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €10
als extra gerecht  €20

 

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suggesties  

Enkel op reservatie - dagprijzen

* Oesters Gilardeau (seizoensperiode)

* Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
  Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')

* Pomme Moscovite 'Royal Belgian Caviar'

* Kalfszwezeriken krokant gebakken | Portojus seizoensgroenten

* Duo van kreeft en hoevekip met fijne groentjes (voor 2 personen)

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle supplementen/suggesties/wijn aan de kaart worden bovenop de formule all-inn aangerekend.

Eén menu per tafel - aanpassingen worden verrekend (+10€ pp).

Restaurant open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, enkel op reservatie.

Andere dagen op aanvraag.

Voor de hotelgasten is het restaurant open van maandag tem zaterdagavond,

te reserveren via www.vertes-feuilles.be - formule 'halfpension'.


Info en reservatie: 0475/46 17 56 of per mail.