Loading...



Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Afhaalmenu 's Kerst en Nieuw

 

Menu Keuze 1 

Menu i.s.m. lokale producenten!

3 gangen:  €45 pp

4 gangen (met kreeft):  €60 pp


* Huisgemaakte terrine van haas en fois gras ( Louis Legrand)  | brioche | kweepeergelei uit eigen tuin

* Bouillabaise van kreeft | julienne van groentjes | bio zwartewoud brood | gezouten boter ( La Ferme Deruyver)

* Hoevekip (La Ferme du Goupil)  in stoofpotje  | wintergroentjes | amandelkroketjes

* Christmas chocolate dessert

         -----------

  Assortiment Hapjes (3) apart te verkrijgen: € 12 pp

  (Gegratineerde oester met Riesling - Carpaccio van coquille - Petit gris escargot (Caracolinne) met piment d'espelette)

 


Menu Keuze 2  'Le Petit Classique'

Menu voor 2 pers.: €155

Inclusief fles Champagne 'Laurent Lequart Grand Réserve Blancs de Noirs'


* Gillardeau oester natuur (2x6 stuks)  | hoeveboter (La Ferme Deruyver) | huisgemaakt bio zwartewoud brood

* Volledige kreeft | chili-olie geblust met Jack Daniel | harde kaas Etivaz (selectie Jacky Cange)  | risotto

* Christmas chocolate dessert

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Menu Afhaal   €35pp  (23/11-30/11)

* Bisque van Noordzeegarnaal

* Fazant op Brabantse wijze 

* Flensje 'Suzette'

          ---------------------

   3 hapjes -> apart te verkrijgen €7

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Menu Van De Chef

Chef Pascal Martens stelt u een 3-gangen menu voor, 
maar u kan die eveneens uitbreiden tot een 4-, of 5 gangen menu, geïnspireerd op de produkten van de dag.

 

Menu 3 gangen  €52                                                                           

Aangepaste wijnen  €18 - Kasteelwijnen  €28                                                                                                                                              

Menu 4 gangen  €72
Aangepaste wijnen  €25 - Kasteelwijnen  €38                               


Assortiment kaas 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €6
als extra gerecht  €12

Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')
mogelijk op reservatie.

Kalfszwezeriken eveneneens mogelijk op reservatie.

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Menu Vertes Feuilles


* Hapjes

* Ravioli van fazant  | boschampignons | Grana Padano | roomsaus

** Babykreeft | chiliolie met Jack Daniels's | Belperknolle

Lamscurry | groene groentjes | witte en zwarte rijst

* Poire belle Hélène 'new age'  

 

Menu 3 gangen (incl. hapjes)  52€
Aangepaste wijnen 18€
Aangepaste kasteelwijnen  28€

 

Menu 4 gangen   ** 72€
Aangepaste wijnen  25€
Aangepaste kasteelwijnen  38€

 

 

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

 

Info en reservatie: 0475/46 17 56 of per mail.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Puur Groentenmenu

Menu 3 gangen  €42
Aangepaste wijnen  €18


Menu 4 gangen  €55
Aangepaste wijnen  €29

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Restaurant alle dagen open, behalve op woensdag en zondag.