Loading...



Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

 ______________________________________________________________________________________

Menu Van De Chef

Chef Pascal Martens stelt u een 3-gangen menu voor, 
maar u kan die eveneens uitbreiden tot een 4-, of 5 gangen menu, geïnspireerd op de produkten van de dag.

 

Menu 3 gangen  €52 - Aangepaste wijnen  €18 - Kasteelwijnen  €28                                                                                                                                              

Menu 4 gangen  €72 - Aangepaste wijnen  €25 - Kasteelwijnen  €38                               


Assortiment kaas 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €6
als extra gerecht  €12

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suggesties - enkel op reservatie

Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')


Kalfszwezeriken 

Duo van kreeft en hoevekip met fijne groentjes, geserveerd met fles Champagne Lequart  (voor 2 personen)

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menu Vertes Feuilles

(Voorbeeldmenu - zomerperiode)

 

* Hapjes

* Huisgerookte zalm 'Red Label' | mascarpone | mierikswortel en sla uit eigen tuin 

   ---OF---

   Tomaat garnaal op wijze van de Chef | kruidenmayo

* Varkenscarré 'Cesse del Ratte' gegrild op de Ohlahoma Joe | stoofpot van groenten uit eigen tuin

   ---OF---

   Bouillabaise met Noordzeevis

* Pavlova van rabarber

   ---OF---

   Semifreddo van vlierbloesem en Sur'O

 

Menu 3 gangen (incl. hapjes)  52€
Aangepaste wijnen 18€
Aangepaste kasteelwijnen  28€

 

Menu 4 gangen (incl. hapjes en 2 voorgerechten)  72€
Aangepaste wijnen  25€
Aangepaste kasteelwijnen  38€

 

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puur Groentenmenu

Menu 3 gangen  €42
Aangepaste wijnen  €18


Menu 4 gangen  €55
Aangepaste wijnen  €29

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Restaurant open op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Andere dagen vanaf 10 personen, enkel op reservatie.

Voor de hotelgasten is het restaurant open van maandag tem zaterdagavond.

Info en reservatie: 0475/46 17 56 of per mail.