Loading...


 

Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Menu Van De Chef

Chef Pascal Martens stelt u een 2-gangen menu voor, 
maar u kan die eveneens uitbreiden tot een 3-, 4-, of 5 gangen menu, geïnspireerd op de produkten van de dag.

 

Menu 2 gangen  €37

Menu 3 gangen  €52                                                                                                                                                         Aangepaste wijnen  €18 - Kasteelwijnen  €28                                                                                                                                                   

Menu 4 gangen  €72
Aangepaste wijnen  €25 - Kasteelwijnen  €38                               


Assortiment kaas 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €6
als extra gerecht  €12

Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')
mogelijk op reservatie.

Kalfszwezeriken eveneneens mogelijk op reservatie.

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Feestmenu 2019-2020  'Old Fashioned'

Prijs 140€ pp, alle dranken inbegrepen

 

* Bubbels met Sur'O | feestelijke hapjes

* Ganzenlever 'Lucullus' | huisgemaakte brioche | geconfijte sjalot   

   OF  Huisgerookte zalm 'Label Rouge' | emulsie van mascarpone en mierikswortel

* Bouillabaise Royal | risotto met boschampignons | Belperknolle

* Hertfilet | gecarameliseerde kweepeer | aardappel 'paillasson' | veenbes | saus op basis van steranijs

* Gebakken Nieuwjaarspudding | sabayon van Sur'O | Bourbon vanille-ijs

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Menu Vertes Feuilles

 

Duo van nieroogkreeft en St. Jacobsvrucht uit Dieppe | wortel | sinaas | emulsie van dragon

Heldere bouillon van fazant | kervel | ravioli van ganzenlever ***

Filet van hert | schorseneer | gekarameliseerde kweepeer

Sabayon van vlierbloesem | vanille-ijs | marmelade van vijg | gebrand venkelzaad

 

Menu 3 gangen  52€
Aangepaste wijnen 18€
Aangepaste kasteelwijnen  28€

Menu 4 gangen ***  72€
Aangepaste wijnen  25€
Aangepaste kasteelwijnen  38€

 

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Puur Groentenmenu

Menu 3 gangen  €39
Aangepaste wijnen  €18


Menu 4 gangen  €55
Aangepaste wijnen  €29

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------