Loading...


Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

 _____________________________________________________________________________________

 

Paasmenu Vertes Feuilles

(Wordt eveneens geserveerd op Paasmaandag-middag)

 

*  Asperges uit Oostrozebeke | gemarineerde Schotse zalm Red Label | rode biet | dressing van Spaanse olijfolie en bloedsinaasappel

*  Bouillabaise van de Noordzee

   ---of---

    Medaillon van lam | daslook | seizoensgroenten | gratin van aardappel (hoeve Paillart)

*  Chocoladedessert met bittere chocolade 70% Saint-Domingue | rode vruchten | crème Anglaise

 

'Dine' -formule voor 2 personen:  

Menu all-in 3 gangen: €199 (incl. huisaperitief met hapjes, wijnen, water en koffie of thee).

 

Assortiment van 5 kazen 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €7
als extra gerecht  €14

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suggesties  

Enkel op reservatie - dagprijzen

* Oesters Gilardeau (seizoensperiode)

* Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
  Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')

* Pomme Moscovite 'Royal Belgian Caviar'

* Kalfszwezeriken krokant gebakken | Portojus seizoensgroenten

* Duo van kreeft en hoevekip met fijne groentjes, geserveerd met fles Champagne Lequart (voor 2 personen)

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Restaurant open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, enkel op reservatie.

Andere dagen op aanvraag.

Voor de hotelgasten is het restaurant open van maandag tem zaterdagavond,

te reserveren via www.vertes-feuilles.be - formule 'halfpension'.

Eén menu per tafel, aanpassingen worden verrekend (+10€).

 

Info en reservatie: 0475/46 17 56 of per mail.