Loading...


Restaurant Vertes Feuilles stelt u volgende menu's voor met lokale en seizoensgebonden produkten van hoogwaardige kwaliteit en onberispelijke versheid (lid van 'Alliance Slow Food des Chefs Belgique').

Groenten, fruit en kruiden komen uit eigen moestuin en u zal eveneens genieten van het overheerlijke huisgemaakt biobrood. Voor de creatieve visgerechten wordt er enkel gewerkt met verse aanvoer van 'duurzame visvangst', vooral uit België (lid van 'North Sea Chefs') en uit Frankrijk.

 ______________________________________________________________________________________

 

FORMULE KERSTWEEKEND

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 december - €340pp

2 overnachtingen met ontbijt en 2 feestelijke diners, gebruik jacuzzi, welkomstgeschenk en gratis wandelkaart.

 

VRIJDAGAVOND 23/12

Sharing Tapas Menu

Gastronomische tapa's incl. fles cava, waters, koffie of thee.

Geserveerd in onze hoeve aan het haardvuur met kaarslicht.

 

KERSTAVOND 24/12

4-gangenmenu all-in met geselecteerde kasteelwijnen.

Apero Gin Sur'O

Feestelijke hapjes

***

Huisgemaakte terrine van haas | kweepeer | crème van gebrande rodebiet

***

Risotto met St. Jacobsvrucht en bosschampignons | bieslookolie | geraspte Belperknolle

***

Vol-au vent van fazant en krokant gebakken kalfszwezerik | quenelle van fazant | truffelpuree

***

Christmas pudding geflambeerd met Filliers | Engelse saus

***

Koffie of thee | zoete lekkernijen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Menu Vertes Feuilles 

Chef Pascal Martens stelt u een 3-gangen menu voor, 
maar u kan die eveneens uitbreiden tot een 4-gangen menu, geïnspireerd op de producten van de dag.

Onze menu's kunnen wijzigen in functie van het marktaanbod.

 

* Huisaperitief Sur'O 

  Mousse van paling | tobico-eitjes

  Pompoencrème | tulsi

  Kaassoes


* Huisgemaakte hazenpastei | kweepeer | crème van gebrande rode biet

* Vol-au-vent van fazant en krokant gebakken kalfszwezerik | quenelle van fazant | boschampignons | truffelpuree

*  Ijsgekoelde parfait met noten en vijgen uit de tuin  | ahorn-siroop | coulis van framboos

 

'Dine' -formule voor 2 personen:  

Menu all-in 3 gangen :  €199 met aangepaste huiswijnen  | €219 met aangepaste kasteelwijnen   

Menu all-in 4 gangen :  € 239 met aangepaste huiswijnen  | €299 met aangepaste kasteelwijnen   

 

Assortiment van 5 kazen 'Le Pays des Collines':
ipv dessert  €7
als extra gerecht  €14

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suggesties  

Enkel op reservatie - dagprijzen

 

* Oesters Gilardeau (seizoensperiode)

* Kreeft (Specialiteit van het huis!: met huisgemaakte Chili-olie, 
  Jack Daniel's en rapé uit Zwitserland 'Belperknolle')

* Pomme Moscovite 'Royal Belgian Caviar'

* Kalfszwezeriken krokant gebakken | portojus | seizoensgroenten

* Duo van kreeft en hoevekip met fijne groentjes, geserveerd met fles Champagne Lequart  (voor 2 personen)

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Restaurant open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, enkel op reservatie.

Andere dagen vanaf 10 personen op aanvraag.

Voor de hotelgasten is het restaurant open van maandag tem zaterdagavond,

te reserveren via www.vertes-feuilles.be - formule 'halfpension'.

Eén menu per tafel, aanpassingen worden verrekend (+10€).

 

Info en reservatie: 0475/46 17 56 of per mail.